Potpuno nova Mazda3

Sportska i privlačna

Potpuno nova Mazda3

Pobuđuje vaše emocije čak i pre same vožnje

Potpuno nova Mazda3 Hatchback je upečatljiva sa svojom moćnom, zavodljivom pojavom i sportskim utiskom. Dizajnirana je tako da u vama budi osećaj kao da gledate umetničko delo, a ne automobil. Način na koji se svetlo poigrava na gracioznim linijama stvara utisak kretanja, čak i kada automobil stoji u mestu.

Vozna dinamika

Uživajte u boljoj Jinba Ittai povezanosti s automobilom te uzbudljivom upravljanju i voznoj dinamici zahvaljujući najnovijoj Skyactiv arhitekturi vozila. Nova karoserija čvršća je i učinkovitije prenosi energiju. Nove linije cijelom dužinom upotpunjuju okomite linije. Kontrola kotača djeluje intuitivno i moćno.
+ 9

Pogonski sklop

Odaberite 2,0-litarski benzinski motor Skyactiv-G sa više snage koji ima sistem deaktivacije cilindara i tehnologiju mild-hybrid, bolje performanse i odličnu efikasnost. Dizel motor Skyactiv-D 1.8 donosi smanjenu emisiju štetnih gasova i omogućuje opušteniju i živahniju vožnju.

MOTORI SKYACTIV

MOTOR BUDUĆNOST

Zahvaljujući Mazdinoj inovativnoj i odgovornoj tehnologiji motora možete pozitivno da gledate na budućnost. Naši motori su već usklađeni sa standardima poput EURO 6d-Temp koji stupa na snagu 2019. Tehnologija koja to omogućuje je deo standardne opreme.

ODLIČNE NOVE PONUDE ZA POTPUNO NOVU MAZDU3 HATCHBACK

Pregledajte ponude i istražite finansijske opcije

SEDITE ZA UPRAVLJAČ

Provozajte se u potpuno novoj Mazdi3 i saznajte zašto je tako posebna